SLIM uit de spits ook voor u


De beloningsperiode van SLIM uit de spits is op 31 december 2014 ten einde gekomen. Deelnemers aan dit project droegen bij aan een betere bereikbaarheid van de regio Arnhem - Nijmegen. Iedereen die geregeld in de spits of via een aantal belangrijke knelpunten in de regio reisde, kon meedoen.

Met ruim 20.000 deelnemers is SLIM uit de spits het grootste spitsmijdproject van Nederland. Dit leverde wekelijks 35.000 spitsmijdingen op waardoor de filedruk bij belangrijke autoknelpunten als de Waalbrug en Pleijroute sterk is afgenomen. Ruim 60% van de deelnemers gebruikte de SLIM App tijdens het project. Deelnemers konden punten verdienen, die te besteden waren in de webshop.

SLIM uit de spits liep van april 2013 tot 1 januari 2015.

Komend najaar krijgt het project een vervolg tijdens de werkzaamheden aan de A12 op het traject Veenendaal-Arnhem-Grijsoord.

Nieuws

Projectresultaten online

1 mei 2015 - Alle resultaten van SLIM uit de spits staan online! Bent u ook nieuwsgierig naar wat ruim 20.000 deelnemers hebben bereikt?

Bekijk de resultaten hier.

De beloningsperiode is afgelopen

Indien u op de hoogte wilt blijven van de actuele ontwikkelingen rondom SLIM uit de spits, houdt u dan onze nieuwspagina in de gaten. Per 31 maart 2015 is tevens de webshop gesloten.

dubbel slim